Böcker

Böcker

​​​DANSMEDITATION – HJÄRTVÄGEN
OCH MEDITATIONVÄGEN I FÖRENING

Av Eva-Lotta Sandberg och Per Winjestam
Utgivningsår: 2019
Utgiven av: Visto förlag

Dansmeditation är en modern dynamisk rörelsemeditation som förenar frigörande dans med stillasittande, tyst meditation – en kombination av hjärtvägen och meditationsvägen.

Boken Dansmeditation – hjärtvägen och meditationsvägen i förening är både en övningsbok och ett utforskande av fri dans och meditation över tid och rum. Den ger en inblick i de fyra elementen, chakrasystemet och det mänskliga energifältet som en väg till bättre hälsa, andlig visdom och förmåga att leva sin fulla potential. Genom ett pärlband av berättelser om banbrytande pionjärer som gått före och visat vägen guidas läsaren till nya fria dans- och rörelsemetoder av idag. Det är en inspirerande och spännande bok om livets mysterium som ger vidgade vyer, fördjupning och nya perspektiv på vad fri dans och meditation kan vara i vår samtid.

Läs mer här: dansmeditation.se/bokendansmeditation

Beställ via Bokus, Adlibris, Akademinbokhandeln, Visto Förlag eller vår webbshop.

​​​Tranornas dans

Av Eva-Lotta Sandberg
Utgivningsår: 2015

Året är 2011 och allt har blivit sämre. Människor slås ut på löpande band. Annika Cederholm är inget undantag och befinner sig i riskzonen med fas 3 snubblande nära runt hörnet. När hon en morgon råkar få syn på en artikel om ett brutalt mord i en av Göteborgs förorter reagerar hon. Det som fångar hennes uppmärksamhet är en bild på en exklusiv tändare med en ovanlig symbol som polisen hittat på mordplatsen. Hon känner igen den där symbolen, kan bara inte komma på var hon sett den. Snart nystas en historia upp som är långt mer komplicerad än vad någon av dem kunnat ana – och som visar sig vara livsfarlig att blottlägga.

Läs mer här: dansmeditation.se/tranornasdans

Beställ via Bokus, Adlibris, Akademibokhandeln eller vår webbshop.